Onderkoelde man in zee gevonden na zoekactie in Katwijk

Foto’s: Leon Gielen
 
Bekijk Fotoserie

KATWIJK AAN ZEE - Na het vinden van een hoopje kleding op het strand van Katwijk aan Zee zijn hulpdiensten woensdagochtend een zoekactie gestart. Uiteindelijk werd er op vijf kilometer van de kust een onderkoelde Duitse man in zee gevonden.

Door Jan Balk - 22-9-2016, 9:00 (Update 22-9-2016, 15:30)

Er werden twee helikopters en drie reddingsboten ingezet om de vermiste man te zoeken. Het slachtoffer werd rond 09.00 uur door een zeilboot gespot en met een reddingsboot naar de redschuur bij de Noordduinseweg in Katwijk aan Zee gebracht.

De man was bij kennis en is later naar het ziekenhuis gebracht. De politie meldt het incident op Twitter.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving


Stelling

Kiesdrempel is hard nodig

Forum voor Democratie, de beweging die zicht inzette voor de komst van het Oekraïne-referendum, doet volgend jaar mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. De club van Thierry Baudet neemt het dan onder meer op tegen nieuwkomers VNL, Denk en de OndernemersPartij. Het risico bestaat dat Nederland straks alleen nog splinterpartijen telt en dat je voor een kabinetsformatie minimaal vijf partijen nodig hebt. Om Nederland niet onbestuurbaar te maken moet er net als in Duitsland een kiesdrempel worden ingevoerd, waarbij je pas met 5 procent van de stemmen in de Kamer komt.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder