Sassenheims radiostation voor werklozen failliet

SASSENHEIM - Radiostation Werken.FM uit Sassenheim is door de rechtbank failliet verklaard. De zender richt zich op mensen zonder werk en probeerde ze aan een baan te helpen. De acht medewerkers van de internetzender moeten nu zelf op zoek naar een andere baan.

Door ANP - 22-9-2016, 11:47 (Update 22-9-2016, 11:49)

Dat meldt Omroep West.

Het station werd in 2011 opgericht en leek redelijk succesvol. In 2013 zouden er nog 400.000 tot 500.000 luisteraars per maand hebben afgestemd op het radiostation. De oorzaak van het faillissement is nog onduidelijk. ,,Die wordt nog onderzocht, het faillissement is pas woensdag uitgesproken', zei een medewerker van de curator.

Oprichter Martijn Smit van Werken.FM wil er tegenover Omroep West weinig over kwijt. ,,Het is een erg ingewikkeld verhaal, waar ik in de media niet uitgebreid over wil vertellen". Een doorstart acht hij onwaarschijnlijk.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving


Stelling

Vervroeg de verkiezingen

Als de algemene politieke beschouwingen dit jaar iets duidelijk hebben gemaakt, is het wel dat de verkiezingscampagnes al zijn begonnen. Zelden ging het in de debatten over de inhoud van de plannen van het kabinet. Wel werd er gediscussieerd over wat de premier in het tv-programma Zomergasten had gezegd. Omdat daadkrachtig besturen er niet in zit in verkiezingstijd, zou het goed zijn als het advies van Hans Wiegel wordt opgevolgd. Vervroeg de verkiezingen met enkele maanden. Des te sneller wordt er weer gewoon geregeerd.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder