Auto rijdt in Leiden de sloot in

Foto’s: Toon van der Poel
Bekijk Fotoserie

LEIDEN - Bij de Hofvlietweg in Leiden is een auto in de nacht van donderdag op vrijdag het water in gereden. Het voertuig liep flinke schade op.

Door Jan Balk - 23-9-2016, 8:22 (Update 23-9-2016, 15:30)

De auto reed in de richting van de Europaweg en maakte een flinke slip. Vervolgens belandde het voertuig in de sloot. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving


Stelling

Kiesdrempel is hard nodig

Forum voor Democratie, de beweging die zicht inzette voor de komst van het Oekraïne-referendum, doet volgend jaar mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. De club van Thierry Baudet neemt het dan onder meer op tegen nieuwkomers VNL, Denk en de OndernemersPartij. Het risico bestaat dat Nederland straks alleen nog splinterpartijen telt en dat je voor een kabinetsformatie minimaal vijf partijen nodig hebt. Om Nederland niet onbestuurbaar te maken moet er net als in Duitsland een kiesdrempel worden ingevoerd, waarbij je pas met 5 procent van de stemmen in de Kamer komt.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder