Felle autobrand in Oegstgeest

Foto: Leon Gielen
 
Bekijk Fotoserie

OEGSTGEEST - Een auto is vrijdagavond zwaar beschadigd door een felle brand op de Ingenieur G. Tjalmaweg (N206) in Oegstgeest.

Door Internetredactie - 23-9-2016, 20:44 (Update 23-9-2016, 20:44)

De auto kwam tot stilstand ter hoogte van het kruispunt bij de A44. Flinke vlammen sloegen onder de motorkap vandaag.

en toevallig voorbijrijdende ambulance heeft gelijk de weg afgezet zodat de brandweer veilig kon werken. De politie heeft later alle rijrichtingen naar Katwijk afgesloten voor het verkeer. De brandweer is geruime tijd bezig geweest met blussen. Met behulp van een warmtebeeldcamera werd gekeken of het vuur echt gedoofd was. De auto is later door een bergingsbedrijf afgesleept.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving


Stelling

Kiesdrempel is hard nodig

Forum voor Democratie, de beweging die zicht inzette voor de komst van het Oekraïne-referendum, doet volgend jaar mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. De club van Thierry Baudet neemt het dan onder meer op tegen nieuwkomers VNL, Denk en de OndernemersPartij. Het risico bestaat dat Nederland straks alleen nog splinterpartijen telt en dat je voor een kabinetsformatie minimaal vijf partijen nodig hebt. Om Nederland niet onbestuurbaar te maken moet er net als in Duitsland een kiesdrempel worden ingevoerd, waarbij je pas met 5 procent van de stemmen in de Kamer komt.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder