Zedenonderzoek naar medewerker Alphense manege

Foto Leidsch Dagblad

ALPHEN AAN DEN RIJN - De politie heeft een zedenonderzoek verricht naar een inmiddels oud-medewerker van manege Alphense Ruiters in Alphen aan den Rijn. Een jonge vrouw deed aangifte omdat ze zou zijn aangerand en betast.

Door Annelies Karman - 19-10-2016, 8:48 (Update 20-10-2016, 11:44)

Dat bevestigt een politiewoordvoerder. ,,In de zomer is er aangifte gedaan. De verdachte is verhoord door de zedenafdeling. Het dossier is afgerond en opgestuurd naar de officier.’’

Het openbaar ministerie (OM) gaat nu bekijken of de man voor de rechter moet verschijnen. De officier heeft het dossier nog niet ontvangen, laat een woordvoerder van het OM weten. Ze kan dus nog niet zeggen of de man vervolgd gaat worden.

Het bestuur laat weten dat de man niet meer bij de manege werkt. Verder heeft het besloten om op dit moment geen mededelingen te doen over de zaak. ,,Klanten kunnen natuurlijk altijd bij ons terecht met vragen’’, zegt een bestuurslid.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgevingMededelingen