Grote zoekactie hulpdiensten naar vermiste man op strand tussen Wassenaar en Katwijk [video]

© Foto’s: Flashlight Fotografie
© Foto: Flashlight Fotografie
1/17
KATWIJK

Hulpdiensten hebben woensdagmiddag een grote zoekactie op touw gezet na de melding van een vermiste man op het strand tussen Wassenaar en Katwijk. Hierbij werden onder meer een politiehelikopter, een Kustwacht-vliegtuig en een droneteam ingezet.

Medewerkers van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM) zochten woensdagmiddag op de Boulevard van Katwijk en op het strand samen met vrijwilligers van de Reddingsbrigade. Vanuit de lucht zochten de Kustwacht, een SAR-helikopter en een politiehelikopter naar de vermiste man. Op de grond werden agenten in auto's en op motoren ingezet.

In de avond sloten een droneteam van de brandweer en een hondengeleider met speurhond zich bij de zoekende hulpdiensten aan.

Om 22.00 uur was de man, voor zover bekend, nog niet gevonden. Details rond de vermissing zijn nog niet bekendgemaakt. De zoekactie werd uiteindelijk zonder resultaat afgesloten. Vrijdag wordt vanaf een uur of negen verder gezocht.

Inmiddels heeft de politie naar buiten gebracht dat de vermiste een 53-jarige man uit Rijnsburg is. Zijn fiets is aangetroffen bij strandopgang 55.

© Foto: Flashlight Fotografie

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.