Snel nog naar de winkel voor het kerstmaal

Maaltijdboxen zijn nu niet meer te bestellen, maar voor diegene die het kerstmaal toch tot op de laatste minuut laat aankomen is er nog hoop. Supermarkten spelen namelijk ook steeds beter in op de ’bijna-kant-en-klaar-feestmaaltijden’. Een aardige nieuwkomer is de Culii-reeks van Albert Heijn.

Culii

Albert Heijn heeft dit jaar geen kerstbox met een compleet feestmaal, maar heeft iets anders leuks bedacht. Onder de naam Culii zijn er diverse voorgerechten, bijgerechten, hoofdgerechten en desserts bedacht waarbij van ieder gerecht de ingrediënten in een bakje zitten, zodat je het eten alleen nog hoeft samen te stellen en af te ronden op het bord of in de oven, zoals de zalm op de foto. Vooral de gele bietencarpaccio is een enorme verrassing. Er is voor ieder wat wils, voor carnivoren en vegetariërs.

(Verkrijgbaar bij Albert Heijn)

Gallo Family

Heeft u wel zin in een wijntje, maar wilt u er niet te veel aan uitgeven, dan is een fles uit de Gallo Family een goed idee. Deze wijnen uit Californië zijn niet te prijzig, maar wel goed van smaak. Probeer de rode Shiraz ook een ijskoud. Een echte wijnconnaisseur zal hiervan gruwen, maar geloof me, dat is echt lekker.

Meer nieuws uit Achtergrond

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.