Fietser van geld en telefoon beroofd in Rijnsburg, twee daders gaan er op fiets vandoor [update]

© ANP
Rijnsburg

Een fietser is zaterdagavond van zijn geld en telefoon beroofd op het Kanaalpad Noord-Oost in Rijnsburg. De twee daders bedreigden hem met een mes en gingen er daarna op een fiets vandoor en zijn nog niet gevonden.

Het slachtoffer reed laat op de avond door de fietstunnel onder de A44 van Oegstgeest naar Rijnsburg en merkte daar twee personen op. Het tweetal volgde het slachtoffer over het fietspad, pakte hem even later vast en eiste met een mes zijn geld en telefoon. Het slachtoffer gaf daarop zijn bezittingen, de daders gingen er vervolgens op één fiets vandoor in de richting van de Noordwijkerweg.

Via de WhatsApp-groep Buurtalert Katwijk werd een signalement van de twee berovers verspreid. Het zou gaan om twee licht getinte personen met donkere kleding, waaronder een joggingbroek. De politie doet onderzoek naar de beroving en vraagt getuigen zich te melden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.