Oud Sassenheim vertoont thuis oud Sassenheim

De Wilhelminalaan in 1930, tijdens de opening van het gemeentehuis
© foto SOS
Teylingen

Oud Sassenheim gaat verder experimenteren met het interactief presenteren via internet. Donderdag 4 maart is er een zoompresentatie over oud Sassenheim waarbij belangstellenden vragen kunnen stellen of opmerkingen kunnen maken.

Naast veel oude foto’s vertoont de historische vereniging ook de meest recente versie van de bekende serie ‘Herkent u ze nog, de Sassemers’. Deze vijftiende versie zou afgelopen najaar in de Julianakerk vertoond zijn tijdens het 30-jarig bestaan van de SOS. Nu wordt een inhaalslag gemaakt door de presentatie online te presenteren. Er worden ook, ter ondersteuning van de foto’s, enkele korte filmpjes vertoond, zoals de opening van de kinderboerderij in Park Rusthoff.

Virtueel aanwezigen kunnen tijdens de presentatie kenbaar maken dat ze iets willen zeggen of vragen. Er kan ook gebruik worden gemaakt van de chatfunctie die Zoom biedt. De link naar de Zoompresentatie staat op de website: stichtingoudsassenheim.nl. De online inloop begint donderdagmorgen 4 maart om 10.00 uur. De Zoomwachtkamer is open vanaf 9.45 uur. Er kunnen maximaal honderd personen deelnemen, ook niet-donateurs.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.