Hoe blij kun je niet worden van een melkopschuimer?

Ze is verslaafd, mailt ze, Tineke Willems uit Haarlem. „Gelukkig alleen maar aan de cappuccino die ik thuis maak.”

Elke dag drinkt zij er vier. ,,Daar heb ik zo mijn eigen ritueeltje voor. Maar... mijn mooie melkopschuimer, die ik in september 2020 gekocht heb bij Simon Lévelt in de Gierstraat Haarlem, deed het niet meer. U begrijpt het: paniek! Ik terug naar de winkel, zit daar een prettige nieuwe eigenaar in. Ik dacht dat hij mijn melkopschuimer moest maken, en dan even geen cappuccino meer. Maar wat deed die lieve meneer nou: ik kreeg meteen gewoon een nieuwe melkopschuimer (de laatste in zijn winkel) van hem. De fabriek was failliet, zei hij, dus het merk ging er toch uit. Complimenten voor de service. Echt megablij mee.”

Tiny Love

Via Amazon kocht Bart Koolbergen uit Haarlem voor hun kleinkind een Take-Along Mobile (een mobiel met geluid en figuurtjes voor baby’s). Bij het uitpakken miste een belangrijk onderdeel. Amazon benaderen leek hem niet zinvol en daarom zocht hij contact met producent Tiny Love in Helmond. Medewerker Aissam gaf aan dat hij aan het verkeerde loket klopte, maar toch wilde hij bekijken of hij kon helpen. Ja, dus. Koolbergen kreeg een nieuw mobiel thuisgestuurd. „Grote klasse van het bedrijf en speciaal van Aissam!”

Expert Purmerend

Juni 2018 kocht Nel van Duivenbode-Ceelie uit Hoofddorp een LG oled-televisie bij Expert Purmerend. Binnen drie jaar vertoonde het beeld inbranding en vervaging van kleuren in het scherm. Reparatie kostte ondanks 55 procent korting ruim 700 euro, maar Expert heeft van die LG-nota achteraf nog eens 500 euro vergoed. „Wat een geweldige service!!”

Mooi Volendam

Lof van Annemarie ter Laag voor Mooi Volendam woninginrichting bij haar in Bussum. Ze schrijft: „Al negen jaar lang ligt mijn vloer er keurig bij en mijn negen rolgordijnen hangen nog mooi. Op die ene na die voor de tweede keer (de grootste en net die voor het huiskamerraam) niet meer op wilde oprollen. Het is weer keurig en kosteloos opgelost door Mooi Volendam. Ik kan gelukkig weer naar buiten kijken. Compliment waard toch?”

Stokman Alkmaar

Compliment van de familie Tromp voor garage Stokman in Alkmaar. Hun auto had het onderweg begeven maar de reparatie kon niet op tijd klaar zijn, terwijl ze de volgende dag naar Hoofddorp moesten. Laten wij nou een nieuwe Renault Clio meekrijgen! De afspraak kon dus doorgaan. Bij het inleveren van de leenauto werd hiervoor niets gerekend. Hier werden wij heel erg blij van.”

Uw compliment?

Heeft u ook een schouderklop, aai over de bol, loftuiting of gewoon een compliment voor een winkel, bedrijf of instantie? Mail ons en vergeet niet uw woonplaats te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsman

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.