Witgoedoutlet Nieuw-Vennep lost ongelukje bij familie Rebel in Driehuis ruimhartig op

Foutjes maken we allemaal, maar of dat erg is hangt ervan af hoe je ze oplost...

Arjan Rebel uit Driehuis mailt dat het na zo’n 25 jaar tijd werd om de wasdroger en wasmachine te vervangen voor wat energiezuiniger exemplaren. Er werden twee mooie machines besteld bij de Witgoedoutlet in Nieuw-Vennep. ,,Helaas werd bij het afvoeren van de oude wasmachine het laminaat beschadigd en bleek de nieuwe wasmachine een mankement te hebben. Na een mail werd daadkrachtig gehandeld: de net geplaatste wasmachine werd geruild voor een vergelijkbaar exemplaar en ter compensatie van het beschadigde laminaat kreeg ik de wasmachine ter waarde van 650 euro gratis.”

Piet Meijer Bad & Tegel

Piet Meijer Bad & Tegel uit Leiderdorp verdient een warme douche, vinden Krijn en Anneke Schoonderwoerd uit Leiden. En we mogen collega Gerard Mark niet onvermeld laten. Met veel toewijding hebben zij ons geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer toilet. Omdat de aannemer andere maten hanteerde, hebben zij ons veel leed bespaard, het zou anders helemaal in de soep gelopen zijn. Het meedenken van Piet en Gerard heeft ons er goed doorheen geholpen.”

Slagerij Van der Werff

Vanwege hun leeftijd en kwetsbaarheid in pandemietijd wilden de kinderen van het echtpaar P. Rienstra niet dat zij risico liepen met boodschappen doen. Hun slager Sjaak van der Werff uit Heemstede heeft maandenlang en met een grote lach op zijn gezicht hun slagersboodschappen gratis thuisgebracht bij hen in Haarlem. ,,Wij zijn hem daar heel dankbaar voor. Dus een grote pluim voor slagerij Van der Werff.”

Uw compliment?

Ook nu weer de oproep: heeft u zelf ook iets aardigs meegemaakt, stuur ons dan voor zo’n winkelier, bedrijf of instantie een schouderklop. Mail ons en vergeet niet uw woonplaats te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsman

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.