RTL en RTL Boulevard: Peter is voor altijd in ons hart

ANP Producties | Bron: ANP

RTL noemt het overlijden van misdaadverslaggever Peter R. de Vries "een onbeschrijfelijk groot verlies", zo laat de omroep weten in een verklaring. Donderdag werd bekend dat de misdaadverslaggever is overleden. Hij is 64 jaar geworden.

"Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar Peters familie, zijn partner en al zijn dierbaren. En naar iedereen die is geraakt door zijn moed, menselijkheid en vastberaden strijd voor het recht", aldus de omroep. "Peters invloed blijft sterker dan welke daad van haat ook. Hij was nog lang niet klaar en wij kunnen hem niet missen. We zullen vrijuit blijven spreken over misstanden en onrecht in de samenleving, zoals hij zijn hele leven heeft gedaan. Peter is voor altijd in ons hart."

De uitzending van RTL Boulevard staat donderdagavond volledig in het teken van Peter R. de Vries. RTL Boulevard verzorgt tevens rond 20.00 uur een extra uitzending. RTL 4 zendt rond 20.30 uur een in memoriam uit en aansluitend staat Humberto in het teken van het overlijden van De Vries. Er is bij RTL 4 geen reclame te zien vanavond.

Meer nieuws uit Binnenland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.