Van der Valk Hotels neemt Palace Hotel Noordwijk over

Paul van der Kooij
Noordwijk

Het Palace Hotel in Noordwijk komt in handen van Van der Valk Hotels. Het wordt het eerste hotel van de keten aan de Nederlandse kust.

Thalita van der Valk, vierde generatie Van der Valk, wordt eindverantwoordelijk voor het hotel. Vanaf de eerste week van augustus laat deze kleindochter van Gerrit en Toos van der Valk de ’Toekan’-vlag wapperen bij wat het 78ste hotel in Nederland wordt van de keten. Het hotel is sinds 1 juni dicht. Paul Brandjes, eigenaar en aandeelhouder in de exploitatiemaatschappij van het hotel, had toen hotelketen Radisson de huur opgezegd.

Als Van der Valk er begin augustus intrekt, zal het nog niet direct de ’look and feel’ van de keten hebben. Maar het is wel de bedoeling dat dat binnen een jaar alsnog gebeurt. Het hotel, dat 250 meter van het strand ligt, beschikt over 120 kamers, een brasserie, een lounge en bar, 13 vergaderzalen, een aqua center en een fitnessclub.

„Wij zijn ontzettend trots op deze bijzonder mooie aankoop en dat het gelukt is om er met alle partijen uit te komen. Aan het strand hebben we in Bonaire, Spanje, Curaçao en Frankrijk al mooie hotels, maar dit is ons eerste hotel in Nederland bij het strand”, aldus Thalita van der Valk.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.