Noordwijker John Van der Heijden vindt de Miljoenenjachtkoffer

1 / 3
Stephan Bekooij
Noordwijk

Noordwijker John van der Heijden heeft vrijdagmiddag het gouden koffertje gevonden van Postcode Loterij Miljoenenjacht.

De koffer stond langs de Northgodreef achter Groot Hoogwaak tegenover de afgebrandde manege. Via hints werd de plek langzaam bekend gemaakt.

Miljoenenjacht zond via een livestream via facebook de plek uit waar de koffer stond. De koffertjesactie was vijf dagen, vandaag was de laatste dag. Elke dag werd er één koffer ergens in Nederland verstopt om gevonden te worden. Vandaag dus in Noordwijk. "Weet jij als eerste deze koffer te bemachtigen?

Dan is die € 1.000,- voor jou! Volg de hints in deze livestream en ga op jacht! Je hebt tot vandaag 16.00 uur de tijd om de koffer te vinden. #kofferjacht" liet Miljoenenjacht op facebook weten.

"Raad jij de locatie in de comments? Dan maak je ook nog eens kans op een studioplek voor Postcode Loterij Miljoenenjacht, liet de organisatie ook weten. Een medewerker van het koffertjesspel vertelde dat de actie succesvol was.

Veel mensen keken naar de livestream en natuurlijk gingen ook veel mensen in de streek op pad. Van der Heijden was de eerste.

"Mijn vrouw hield de telefoon vast en ik rende. Het was wel een flinke klus om de duinen op te rennen maar met een mooi resultaat. We gaan binnenkort op vakantie naar Amerika dus het geld komt goed van pas. We zagen dat hij op deze plek stond toen de hint kwam dat hij achter Groot Hoogwaak stond. Tevens zagen we de uitgebrande manege op de livestream", vertelt de gelukkige winnaar.

Dit was de laatste dag van de koffertjesdag met als laatste de Noordwijkse badplaats.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.