Vijf verdachten aangehouden voor drugshandel in woning Noordwijk

Saskia Knegtering
Noordwijk

Vijf mannen en een vrouw zijn vrijdagavond aangehouden bij een inval in een woning aan de Zeekoet in Noordwijk. Er werden daar verdovende middelen gevonden.

De politie had eerder een buurtonderzoek uitgevoerd na een gepleegde inbraak en ze ontving informatie dat er mogelijk strafbare feiten zouden plaatsvinden op het adres.

Bij de inval vrijdag zijn vijf verdachten aangehouden voor handel in en bezit van verdovende middelen. Het gaat om een 40-jarige man uit Voorschoten, een 56-jarige man en 40-jarige man uit Noordwijk, een 50-jarige man uit Noordwijkerhout en een 39-jarige vrouw uit Rotterdam. Bij het doorzoeken van het huis werden verdovende middelen aangetroffen, waaronder pillen. Ook nam de politie een geldbedrag in beslag.

De recherche doet verder onderzoek naar de verdachten.

De politie voegt nog toe: ,,De handel en het telen van drugs veroorzaakt veel overlast voor de woonomgeving en tast het gevoel van veiligheid ernstig aan. De opsporing naar strafbare feiten uit de Opiumwet is dan ook één van de speerpunten van politieteam Noordwijk."

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.