VVSB zet achterstand om in winst op UNA

Welmoed de Lang
Noordwijkerhout

VVSB en UNA deden op de ranglijst nauwelijks voor elkaar onder. Het ombuigen van een 0-2 achterstand was voor de thuisclub daarom uiterst belangrijk en smaakte zoet. De zege brengt De Noordwijkerhouters naar een gedeelde eerste plaats op de ranglijst.

VVSB speelde voor rust zeker niet slecht tegen UNA, maar de gasten maakten zaterdagavond van de weinige mogelijkheden optimaal gebruik.

Na een kwartier gaf VVSB Nick Tielemans net buiten het strafgebied te veel ruimte en de buitenspeler schoot geplaatst en snoeihard in de kruising: 0-1.

VVSB kwam voldoende bij het doel van de Brabanders, maar opnieuw was er een doelpunt voor UNA. Mart van de Gevel werd diep gestuurd, waarna doelman Ronald van der Meer misgreep en de aanvaller afrondde: 0-2.

VVSB bleef ook na rust aandringen en na tien minuten volgde dan ook de terechte aansluitingstreffer. Na een afstandschot en wat caramboles knalde Tommy Bekooij van dichtbij binnen.

De 1-2 zorgde voor vuur bij vvsb en het was wachten op de gelijkmaker. De toch al prima spelende Jordy Zwart Schoot na het schot van Frans van Niel de rebound binnen.

Enkele minuten voor het einde ging het publiek echt op de banken. Opnieuw liet de doelman de bal los en haalde Giovialli Serbony van dichtbij uit: 3-2.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.