GHC blijft op laatste plaats

Hennie Kanbier
Zaterdag tweede klasse

GHC ging met 4-1 ten onder bij koploper SVC’08 en bleef daardoor laatste in de rangschikking.

Toch sprak trainer Roberto Escudero niet van een kansloze middag. ,,Allerminst. Tot een kwartier voor tijd zaten we nog in de wedstrijd en voetbalden we ook prima mee. Pas bij de 3-1 ging het lichtje uit bij ons. Ik zal niet zeggen dat het allemaal even goed was van twee kanten, maar ik heb wel een passievol GHC gezien. Zo wil ik het ook in het restant van de competitie kunnen beoordelen. Dan moeten we in staat zijn om weg te komen uit de gevarenzone.”

Voor de pauze scoorde de thuisploeg en even na rust werd het 2-0, waarbij Escudero dacht aan buitenspel. De trainer sprak van een ‘goedmakertje’ toen de bal vijf minuten later op de stip ging. Bilal Karasahin bracht de spanning terug. Vanaf dat moment ging GHC op jacht naar de gelijkmaker en die hing ook in de lucht, meende Escudero.

Een wonderschone treffer bracht de winst echter naar de thuisspelende fusieclub. ,,Toch heb ik genoten van mijn ploeg. Iedereen gaf alles aan onze kant. Het verschil op de ranglijst mag dan groot zijn, maar zij hadden echt heel veel moeite met onze spelopvatting. Zo spelend kunnen we over twee weken SEV pakken en staan we er weer bij.”

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.