Eindelijk eerste zege voor Leidsche Boys

Hielke Biemond
Zaterdag vierde klasse

In de vierde klasse C won Woubrugge met 0-5 bij DOSR, waarbij alle treffers na rust vielen. Michel Wolvers (2), Jimmy van der Weijden, Chris Verhoef en Joris van der Hoorn zorgden ervoor dat de ploeg van Arie van Duijn weer medekoploper is.

Alphia waste KDO met 1-5 de oren. Michel Nolten opende de score, waarna Dennis Uithol, Gerard Bruines en Kenny Blanken (2) zijn voorbeeld volgden. Nieuwkoop liet SVOW kansloos (7-1) en daardoor heeft de ploeg van Andre Markus de rode lantaarn nog steeds in handen. Pascal van der Meer redde de eer.

In 4A bleef Lugdunum steken op 1-1 bij Haagse Hout. Ozan Isitir leek matchwinnaar te worden, maar in de slotfase kwam de thuisploeg langszij. VV Leiden was met 1-3 te sterk voor Warmunda. Voor de ploeg van Maurice Jansen scoorden Bas van den Berg, Ivo Nolet en Brahim Lakhal. Het doelpunt van de Warmonders kwam op naam van Reza Rajabzadah. Football Factory verloor bij KSD Marine met 5-1. Timothy Resopawiro trof doel voor de ploeg van Pieter van Schie.

Oosterheem en Wassenaar eindigden beide met tien man vanwege twee rode kaarten. De Zoetermeerders zegevierden met 3-1. Voor Wassenaar prikte Tunkay raak. Blauw Zwart liet geen spaan heel van Wilhelmus (7-1). Voor de formatie van Jos van de Helm waren Adrian Koziel (4), Guy van Vliet, Stuart Hooymans en Nino van Boekel trefzeker.

Leidsche Boys kwam van de hatelijke nul af door te winnen bij FC Boshuizen (2-3). Voor de ploeg van Charl van Goozen scoorden Ozberk Evren en Mo Fathi, maar daar stonden treffers van Azis Adouch (2) en Jonne Hooimaaier tegenover.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.