Periodetitel VVSB bekroning topseizoen

Robbert Minkhorst
Noordwijkerhout

VVSB is het seizoen uitstekend geëindigd. In de laatste wedstrijd versloeg het De Treffers in Groesbeek met 1-5. Door die zege werd de derde periodetitel in de wacht gesleept.

,,We hadden het de eerste twintig minuten lastig en er waren kansen voor vooral De Treffers. Maar na die fase pakten we het initiatief en dat hebben we niet meer uit handen gegeven’’, constateerde coach Wilfred van Leeuwen, na afloop van de wedstrijd.

Kort voor rust zetten Serbony en Van Laere de Noordwijkerhouters op een 0-2 voorsprong. Na rust breidde Kraaijvanger die voorsprong uit en nadat De Treffers de 1-3 had gemaakt, scoorde Duindam de 1-4. Het slotakkoord werd in de laatste minuut verzorgd door Bosma.

Hoewel VVSB lang droomde van het hoogste, moest het de titel aan AFC laten. Van Leeuwen: ,,Doordat we de derde periode pakken, sluiten we het seizoen toch af met een prijs. Voor ons is dit een bekroning van een topseizoen.’’

VVSB sluit het seizoen op de derde plaats af en kan daarmee met een goed gevoel naar volgend jaar toewerken. ,,We wachten eerst af hoe de selectie er dan uit ziet’’, aldus Van Leeuwen.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.