Keisha (14) weggestuurd bij barbecue school: sindsdien vermist

Leander Mascini
Oegstgeest

De 14-jarige Keisha uit Leiden Zuid-West is spoorloos. Het meisje werd donderdagavond weggestuurd bij een barbecue op het Wellant College in Oegstgeest en is sindsdien zoek.

Op Facebook is een grote speurtocht naar haar gaande. Binnen een paar uur werd het bericht van haar vermissing 1000 keer gedeeld.

Volgens een vriendin van de familie is Keisha bij het Wellant College naar huis gestuurd omdat ze te laat op de barbecue verscheen. Eerder waren de leerlingen bij de Klinkenbergerplas en de afspraak was dat ze daar vandaan rechtstreeks naar school zouden fietsen. Keisha maakte klaarblijkelijk een omweg en kwam later dan afgesproken.

Ze is – nadat ze bij het Wellant College was weggegaan – niet naar huis gefietst. De moeder van een vriendin van Keisha zou haar rond 9 uur ’s avonds nog hebben gezien, maar daarna is onduidelijk waar het meisje naar toe is gegaan.

De moeder van het meisje maakt zich grote zorgen. ,,Keisha, laat in ieder geval weten dat je oké bent. Ook als je niet naar huis wil, stuur dan een sms-je dat het goed met je gaat’’, zegt de vriendin van de familie.

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.