Katwijk krijgt het deksel op de neus

katwijk

Met tien voetballers nog over had Katwijk zaterdag gehoopt nog te kunnen winnen van IJsselmeervogels, maar in de laatste minuut van de blessuretijd kreeg de topklasser het deksel op de neus: 1-2.

De uitslag deed geen recht aan de verhoudingen op De Krom in Katwijk. De thuisploeg was weliswaar op achterstand gekomen in de eerste helft, maar sloeg - op fabuleuze wijze - in de eerste aanval na rust terug. Marcel Huisman maakte de achterstand ongedaan, na de eerdere treffer van Jasmin Ramic (ex-FC Lisse).

Katwijk kwam in ondertal te staan na de tweede - terechte - gele kaart voor Jordy Zuidam, die te hard in kwam op een tegenstander. Toen het elftal de schrik te boven was, creëerde het een reeks goede mogelijkheden om op 2-1 te komen. In de allerlaatste minuut viel het doelpunt aan de andere kant.

Het was de eerste nederlaag voor Katwijk in de competitie, die verrassend wordt aangevoerd door het gepromoveerde GVVV. Na drie gelijke spelen, evenzovele overwinningen en dus een verlies staat Katwijk nu achtste, maar heeft het nog een inhaalduel te goed tegen hekkensluiter Barendrecht.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.