Inbreker met buit en gereedschap opgepakt in Roelofarendsveen

Roelofarendsveen

Een 32-jarige man zonder vaste woonplaats is vannacht aangehouden op verdenking van diefstal in Roelofarendsveen en Oude Wetering. De man viel op door de vele tassen en koffers die hij bij zich droeg. Bij controle bleek hij al vaker betrokken te zijn geweest bij diefstallen.

De man had diverse tassen en koffers gevuld met gereedschap bij zich. Tussen de goederen zat ook een zorgpasje op naam van een inwoner uit Oude Wetering. Bij controle op dat adres bleek dat er in de auto van de bewoners was ingebroken.

Gezien de hoeveelheid gereedschappen die de man bij zich had is niet uitgesloten dat hij in meer auto's en/of schuren in Roelofarendsveen of Oude Wetering heeft ingebroken.

De politie vraagt bewoners om hun auto’s en schuren te controleren. Mocht er zijn ingebroken, meld dit dan bij de politie. Mogelijk zitten uw spullen tussen de in beslag genomen goederen.

[update]

De politie Kaag en Braassem meldt dat er vrijdagochtend vier nieuwe aangiftes zijn binnengekomen. Dit naar aanleding van de aanhouding en een Facebookbericht van de politie.

Meer nieuws uit Rijn en Veen

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.