Vrouw loopt brandwonden op bij feestje in Polenhotel Noordwijk

Medewerker Internet
Noordwijk

(update woensdag 12.12 uur)  Bij een uit de hand gelopen feestje in een Polenhotel aan de Golfweg in Noordwijk, is dinsdagavond een 20-jarige vrouw gewond geraakt. Ze is met brandwonden overgebracht naar het LUMC. De politie maakte woensdag bekend dat de brandwonden veroorzaakt zijn door gootsteenontstopper.

Er is dinsdagavond een 22-jarige verdachte - net als het slachtoffer afkomstig uit Polen - aangehouden. Voor de hulpdiensten was het incident reden om met groot materieel uit te rukken. Twee ambulances, een traumateam, vier politiewagens, drie brandweervoertuigen en twee technische recherchewagens werden ingezet voor de medische noodsituatie. Een woordvoerster van de politie spreekt over een feestje waarbij in elk geval drie personen waren betrokken. Er was veel drank en mogelijk ook drugs in het spel en er werd met brandbare vloeistoffen gespoten. Ht slachtoffer is met verwondingen aan het gezicht, de schouders en de rug naar het ziekenhuis gebracht.

De derde persoon die bij het feestje was betrokken, is nog voortvluchtig. De politie weet wel wie het is.

Zowel het slachtoffer als de verdachte moeten nog worden verhoord om te achterhalen wat er in het hotel precies is gebeurd.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.