Onbekende fietser in Wassenaar overleden na botsing

Leontien van Engelen
wassenaar

(update 14.32 uur) Een nog onbekende fietser is overleden aan de verwondingen die hij vrijdagavond laat opliep bij een botsing met twee anderes fietser op de Raaphorstlaan in Wassenaar.

De man van middelbare leeftijd fietste in de richting van Voorschoten. Twee andere fietsers reden hem tegemoet. Door nog onbekende oorzaak zijn de fietsers op elkaar gebotst: het slachtoffer kwam hierbij ten val en was niet meer aanspreekbaar. Politiemensen hebben hem nog gereanimeerd, maar dit mocht niet meer baten. De andere twee fietsers bleven ongedeerd. De Technische Ongevallendienst startte direct een onderzoek op de plaats van de aanrijding. Omdat de inmiddels overleden man geen identiteitsbewijs bij zich had, stelden andere agenten ondertussen alles in het werk om te achterhalen wie hij was, om zodoende zijn nabestaanden te kunnen informeren. Ondanks uitgebreid onderzoek aan zowel zijn fiets als de sleutels die het slachtoffer bij zich droeg, is dit tot op heden niet gelukt. Ook is er niemand, die voldoet aan het signalement van de fietser, als vermist opgegeven.

Tips? Bel de politie

In de hoop zo snel mogelijk achter de identiteit van het slachtoffer te komen, verspreid de politie daarom zijn signalement en foto's van zijn fiets en de kleding, het horloge en de bril die hij droeg. Het gaat om een man van middelbare leeftijd met grijs haar en een grijze snor. De fiets is oranje met zwart, van het merk Duell. De man droeg een zwarte fietsbroek met witte opdruk en een oranje shirt/hesje. De bril die hij droeg heeft rode uiteinden aan de pootjes. Het horloge is zilverkleurig. Mensen die de man aan de hand van het signalement of zijn bezittingen denken te herkennen, worden dringend verzocht contact op te nemen met de verkeerspolitie in Den Haag op telefoonnummer 0900-8844.Zie de website van de politie voor afbeeldingen van persoonlijke bezittingen van het slachtoffer.

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.