VVSB geeft VV Leiden een fors pak rammel

Zaterdag vierde klasse

Doordat LSVV ’70 niet in actie kwam, is Blauw Zwart weer de enige koploper in deze klasse.

De ploeg van Jos van der Helm maakte korte metten met Football Factory: 2-6. Voor de Wassenaarders troffen Kim Theil (2), Adrian Koziel, Guy van Vliet, Stuart Hooijmans en Wilmar van der Ham de roos. Voor de Leidenaars waren Thijs de Jong en Tim Slingerland trefzeker.

VVSB schoof op naar de derde plaats door op eigen veld Leiden met duidelijke cijfers terug te wijzen (4-0). De bezoekers kregen een enorme kans op een voorsprong, maar nadat de Noordwijkerhouters aan de andere kant wel raak prikten was het Leidse verweer volledig verdwenen. Pim Brouwer zag Mike van der Staal, Lucas de Jong, Mike Taskin en Thomas Schröder scoren voor zijn ploeg.

FC Boshuizen kwam niet verder dan 3-3 tegen Wilhelmus, dat zo het eerste puntje pakte.

Leidsche Boys was te sterk voor Wassenaar (1-4) door goals van Kay Oudenaarden (2) en Michel Schouls (2).

Woubrugge

In de vierde klasse C dolf Woubrugge het onderspit tegen Siveo ’60 (0-1). Door dit resultaat is de formatie van Erwin van der Zee nog wel derde, maar Nieuwkoop en Siveo’60 hebben een enorm gat geslagen. In de eerste helft kwam de thuisploeg nog wel tot kansen en was er balans, maar een door de wind gedragen inzet voor de Zegvelders zorgde voor de enige goal van de middag. Na rust voorkwam doelman Thomas Piket dat het slechts bij 0-1 bleef. Het Woubrugse slotoffensief leverde vervolgens niets meer op.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.