The Stream sluit af in de Stadsgehoorzaal

The Stream sluit af in de Stadsgehoorzaal
The Stream.
© Foto Patricia Nauta
Leiden

De Leidse band The Stream speelt zondag voor de laatste keer haar theatershow ’Past Perfect’. Daarvoor strijkt de formatie van Jan Stroomer neer in de Stadsgehoorzaal.

De frontman noemt de show altijd een videoclip die tot leven komt. Stroomer neemt zelf plaats achter de piano, maar omringt zich met zangeressen en andere muzikanten om zijn liedjes live zo goed mogelijk te vertolken. In Leiden waren ze al te zien in leegstaande winkelpanden in de Hartesteeg, in de Hortus botanicus en afgelopen zomer nog in het openluchttheater van de Leidse Hout.

De songs van het laatste album ’MMXV’ vormen de verhaallijn van de show. ,,Ik zing over een vrouw. Op een gegeven moment wordt de zangeres zich er bewust van dat ze door mij bezongen wordt. Ze is het niet eens met mijn kant van het verhaal. Ze geeft tegengas en neemt het zelfs over.’’

The Stream sluit zondag haar theateravontuur af en licht meteen een tipje van de sluier op van het volgende project. De band lanceert namelijk ook haar nieuwe single.

’Past Perfect’, The Stream, zondag 10 december, 20.15 uur, Stadsgehoorzaal, Leiden.

Meer nieuws uit Leiden