Persoon aangehouden na aanrijding in Leiden

Doorrijder hangt de zielenpiet uit. Foto: VOLmedia

Persoon aangehouden na aanrijding in Leiden/ Foto: Leon Gielen

1 / 2
Leonie de Vries
Leiden

Bij een aanrijding op het Anke Servaespad is zaterdagavond een 17-jarige Leidenaar aangehouden. De Leidenaar had eerder op de avond een op de Doctor Lelylaan met zijn scooter een fietser aangereden en die gewond achtergelaten.

Het ongeluk op de Doctor Lelylaan had rond kwart over negen plaats. Tien minuten later kwam de melding binnen dat een jongen was aangereden op het Anke Servaespad door een auto. De auto zou na de aanrijding zijn doorgereden.

De politie trof op het Anke Servaespad de 17-jarige Leidenaar aan, liggend op de grond . Hij zeij zich niets te kunnen herinneren van het ongeval met de auto. De politie trok echter al snel de conclusie dat hij de gevluchte scooterrijder was.

De Leidenaar is in een ambulance onderzocht, vervolgens gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau. Agenten vonden geen aanwijzing dat de jongeman daadwerkelijk door een auto is aangereden. Overigesn reed de Leidenaar zonder rijbewijs op zijn scooter.

Het slachtoffer op de Doctor Lelylaan is onderzocht in een ambulance. Het is niet bekend of deze gewonde naar het ziekenhuis is overgebracht. De politie heeft geruime tijd onderzoek gedaan op de Doctor Lelylaan.

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.