Droomstart Tempo in hoofdklasse

Michel van Gent
Alphen aan den Rijn

Tempo beleeft een droomstart in de hoofdklasse. De formatie van Frits Wip is door de 18-26 overwinning op HKV/Ons Eibernest na drie speeldagen nog altijd ongeslagen.

HKV/Ons Eibernest – Tempo werd onlangs in de rust bij een 6-13 tussenstand gestaakt. De scheidsrechter kon door een kuitblessure niet verder. Hij verzuimde echter in te fluiten voor de tweede helft, waardoor het duel reglementair niet kon worden uitgespeeld. De wedstrijd moest nu in zijn geheel overgespeeld worden.

De Alphenaren verschenen in een andere opstelling, want Anouk Nikkels en Anne Otte moesten de geblesseerde Marjolein Vonk en Elke Otte vervangen. Dat bleek geen enkel bezwaar, want de wedstrijd was eigenlijk na krap twintig minuten al gespeeld met 2-9.

Het verschil liep na rust (6-15) zelfs op tot maximaal tien punten. In de slotfase viel Thomas van Haastrecht in voor Martin Steenbeek, die last had van een duimblessure. Rosanne Wolvers (7) en Jelle Steenbeek (6) namen de helft van de productie op zich. Komende zaterdag staat Tempo een veel zwaardere wedstrijd te wachten, want dan gaat de ploeg op bezoek bij het eveneens ongeslagen SCO in Oldeholtpade.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.