Kappenberg wil bij Ter Leede iets terug doen

Redactie Leidsch Dagblad
sassenheim

Mitchell Kappenberg uit Almere is in Sassenheim om iets terug te kunnen doen voor trainer Henk Wisman en en passant is er de hoop dat Ter Leede daar wel bij vaart. De ex-prof heeft de hekkensluiter van de zaterdagse topklasse per direct versterkt.

Kappenberg voetbalt de rest van het seizoen in Sassenheim als de KNVB dat toestaat. Overschrijving bij de bond is aangevraagd. ,,Ik hoop in de eerste competitiewedstrijd tegen Capelle al mee te doen’’, laat de 27-jarige speler weten.

De Almeerder voetbalde tot voor kort bij Changrai United. Hij is sinds drie weken terug uit Thailand en trainde al twee keer mee bij Ter Leede. In zijn woonplaats kwam hij in twee periodes in meer dan honderd wedstrijden uit in het betaalde voetbal. In het seizoen 2010/2011 had hij onderdak bij topklasser HHC Hardenberg.

,,We wilden er graag een speler bij’’, motiveert trainer Wisman de komst van Kappenberg. ,,We zitten erg smal in de selectie. We zijn bij Mitchell uitgekomen omdat wij elkaar al een tijdje kennen van Almere City en Changrai United. En Mitchell is inzetbaar op meerdere posities.’’

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.