Prijsvraag Lakenfeesten!

1 / 2
nhd Administrator

Tijdens de Leidse Lakenfeesten van 26 tot en met 29 juni ontbreken de vertrouwde evenementen niet; de SportCity Peurbakkentocht, de Dragonboatraces, de zomerkermis bij de Beestenmarkt en heel veel livemuziek. Ook heeft het bestuur dit jaar de handen weer stevig ineengeslagen met Leiden Culinair. Het officiële programma vindt u op www.lakenfeesten.nl

Leiden was in de Gouden Eeuw het bruisende centrum van de internationale lakenhandel. Jaren later hebben de Lakenfeesten aan dit feit hun naam ontleend. Museum De Lakenhal heeft sinds begin mei een prachtige nieuwe tentoonstelling ingericht: Zeven Eeuwen Leids Laken. Daarin staat de ontwikkeling van Leiden als historische stoffenstad centraal.

Prijsvraag

Wat weet u van de rijke historie van Leiden als Lakenstad? Doe mee met onze prijsvraag: klik voor 30 juni hieronder op DOE MEE en maak kans op mooie prijzen. Onder de goede inzendingen verloten we vrijkaarten voor Museum De Lakenhal, een dinerbon van Italian bar-bistro Cityhall en als klap op de vuurpijl een prachtige Auping boxspring van Zirkzee Wonen & Slapen!

Meer nieuws uit LD

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.