Noordwijk op de valreep naar puntje

Redactie Leidsch Dagblad
Noordwijk

Gezien de andere uitslagen leek het er ver in blessuretijd op dat Noordwijk na vier speelronden moederziel alleen de laatste plaats in handen kreeg. Kees 'Pier' Tol bracht in de allerlaatste tellen echter toch nog de 1-1 op het scorebord tegen Excelsior'31.

Die uitslag was uiteindelijk wel terecht te noemen, hoewel de aanhangers van de ploeg uit Rijssen zich al rijk hadden gerekend. Het moet ook gezegd worden dat niet ver voor Tols treffer de 0-2 in de maak leek, maar Patrick Gerritsen vond in doelman Mustafa Amezrine zijn meerdere. In de extra tijd van de eerste helft had Denis Mahmudov al op fraaie wijze de Noordwijkers in verlegenheid gebracht.

Daarvoor had Excelsior'31 niet veel stootkracht, terwijl Tol wel tweemaal leek af te drukken voor de ploeg van Robbert de Ruiter. Op sublieme wijze hield Arjan Kok zijn doel echter schoon. Voor het overige was het voor rust hoofdzakelijk rommelig.

Ook de tweede helft was niet hoogstaand, maar het venijn zat dus in de staart en dus kwam Noordwijk nog een puntje toe. Bryan Braun trof nog de lat voor de gastheren. Na het eerste kwartet wedstrijden hebben de withemden nu driemaal geremiseerd en werd er eenmaal verloren.

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.