Hazerswoudse Claire wil op de cover

Hazerswoudse Claire wil op de cover. Foto HDC Media

Redacteur Rijn en Veen
hazerswoude

‘Maar buurman, wat doet u nu?’ Stemmen, hoopt Claire Talsma (23). De Hazerswoudse is namelijk in de race voor de titel FHM Buurmeisje van 2013.

Met zo’n 180 concurrenten doet ze het goed, gezien het feit dat ze in de toptien leukste buurmeisjes van het land staat.

Geen misselijke notering, Claire.

,,Nee, terwijl ik nog niet eens hard heb gepromoot. Ik ben door iemand anders opgegeven. Het deed me niet veel in het begin. Na een dag zag ik mezelf terug in de top-10 en nu ben ik in the winning mood. Ik ga voor de titel.’’Er staan veel mooie dames in de top. Waarom verdien jij die titel?

,,Poeh, gewoon omdat ik de leukste ben.’’

Tja, wat is dat nu voor een antwoord?

,,Ik ben ook leuk, spontaan. Maar goed, ik zou zeggen: kijk naar de foto en dan zie je dat ik het leukste buurmeisje ben.’’

Heb je niet het idee dat de verkiezing een vleeskeuring is? Hoe bloter het meisje, hoe hoger in het lijstje?

,,Sex appeal is minder belangrijk dan promotie. Ik denk zelfs dat een lelijk meisje kan winnen als ze goed promoot. Dit is slechts de voorronde, he. In april is de topvijftig bekend en dan gaat het wel degelijk om schoonheid.’’De winnaar wordt gefotografeerd voor FHM. Deze maand staat Gaby Blaaser op de cover, met een diep decollete. Ben jij daar ook voor te porren?

,,Voor een beetje bloot en sexy deins ik niet terug. Ik ben wel wat gewend.’’

Alle buurmeisjes zijn te zien op www.fhmbuurmeisje.nl/. Stemmen kan per sms (onbeperkt) en eenmalig via Facebook.

Meer nieuws uit LD

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.