Automobilist gewond bij botsing met tractor in Hillegom

1/8
Hillegom

Een automobilist is dinsdagavond even na 18.30 uur gewond geraakt bij een botsing met een tractor op de Noorder Leidsevaart in Hillegom.

In de auto zaten vier mannen, één van hen is gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd.

De vier inzittenden verklaarden dat de remmen van de auto niet goed werkten, waardoor zij in botsing kwamen met de tractor die uit tegengestelde richting kwam aanrijden. Een flinke klap volgde, waarna de auto dwars over de weg kwam te staan.

De hulpdiensten hadden de nodige moeite om de auto en tractor te traceren, omdat het ongeluk in eerste instantie was aangemeld op de Leidsevaart in Vogelenzang. Agenten troffen daar niemand aan en moesten vanwege wegwerkzaamheden ook nog eens omrijden om in Hillegom uit te komen. Daar troffen ze de vier mannen op straat aan.

De Noorder Leidsevaart was enige tijd in beide richtingen afgesloten. Een berger heeft het beschadigde voertuig opgehaald. De tractor kon nog wel verder rijden.

Foto’s: Rowin van Diest

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek