Zoenoffer voor Albert Heijn-klanten Kooilaan

De winkel wordt gevuld.

De winkel wordt gevuld.© Archieffoto

Liza Janson
Leiden

Om te vieren dat de schappen in de winkel weer gevuld zijn, geeft de Albert Heijn aan de Kooilaan in Leiden komend weekeinde een feestje voor haar klanten. De Leidse volkszanger Mart Hoogkamer treedt op en klanten krijgen gratis cake en slagroom.

De schappen in de supermarkt raakten eind augustus leger en leger. Onder andere melk, fruit en groente waren twee weken niet te krijgen. Dat kwam omdat het hoofdkantoor van Albert Heijn de leveringen had stopgezet vanwege een conflict met franchisenemer Gerrit van Noort. Op 11 september kwam het tot een oplossing: de supermarkt werd overgedragen aan Albert Heijn en de winkel werd weer bevoorraad. Het personeel is overgenomen.

’Wij zijn blij dat onze winkel weer gevuld is’, schrijft de supermarkt aan de Kooilaan op Facebook. Daarom krijgen hun klanten van vrijdag tot en met zondag een cake en een bus slagroom cadeau bij besteding van tien euro. Ook is er zaterdagmiddag om 14.00 uur een borrel en treedt Mart Hoogkamer op in de winkel. ’Wij willen iedereen bedanken die ons in de moeilijke tijd heeft gesteund.’

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.