Quick Boys onderuit in eigen huis

Nick Verwoerd
Katwijk

Wisselvalligheid troef bij Quick Boys. Na het verlies van vorig weekend tegen Jong Volendam en de doordeweekse winst op Odin’59 volgde zaterdag tegen DVS’33 Ermelo weer een nederlaag. Na een matig duel gingen de gasten er op Nieuw Zuid met de punten vandoor: 0-2.

De thuisclub was in de openingsfase de bovenliggende partij. Naarmate de eerste helft vorderde hielden de teams elkaar meer in evenwicht. Wel was Quick Boys tweemaal dichtbij een treffer.

Een fraaie poging van Jerghinio Sahadewsing belandde tegen de paal en de door Sahadewsing bediende Kenneth Misa-Danso verzuimde vrij voor doel zijn ploeg op voorsprong te zetten.

(Lees meer in de playlist sport regionaal: Quick Boys tegen Ermelo: na rust niet goed genoeg [video])

DVS’33 stelde er aanvallend weinig tegenover. Dat veranderde na de pauze. Het spel van Quick Boys werd steeds slordiger en de bezoekers, bivakkerend net boven de gevarenzone, groeiden in de wedstrijd. Dat kwam op het scorebord tot uiting dankzij een goal van Maurice de Ruiter.

In het laatste kwartier speelden de Katwijkers va banque en kregen zij, opnieuw via De Ruiter het deksel op de neus: 0-2.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.