Foreholte bezorgt Leidse trainer een fijne 3 oktober

Tessa de Wekker
Zondag tweede klasse C

Negentig minuten liet Joeri van der Voort zich niet zien zondag. Maar nadat de officiële speeltijd verstreken was, prikte hij de winnende binnen voor Meerburg tegen DOSR: 2-1.

Meerburg-trainer Ron de Roode ging naar eigen zeggen in de rust een ’beetje uit zijn stekker’. ,, Veel te weinig inzet van onze kant. Na rust heeft iedereen keihard geknokt.’’

Voor rust had Guido van der Meer DOSR op 0-1 gezet. Een kwartier voor tijd maakte Joep van Vuuren, die even daarvoor in het veld was gekomen voor de aan zijn hamstring geblesseerde Mats van der Poel, de gelijkmaker.

,,De afgelopen weken waren we verdedigend niet scherp. Nu aanvallend niet’’, zei Thomas Duivenvoorden, trainer van DOSR.

De complimenten waren voor ROAC, de punten niet. TOGB nam die mee naar Berkel en Rodenrijs: 0-1.

Teylingen kreeg met 4-0 klop van Groeneweg. Na 9 minuten stond het al 2-0. De andere goals vielen in de laatste vijf minuten.

Bij Foreholte stond diezelfde stand op het bord, maar dan in het voordeel van de Voorhouters. DONK kwam er niet aan te pas. ,,Dat wordt een mooie 3 oktober voor deze Leidse trainer’’, glunderde Marcel IJzendoorn. ,,Ik heb genoten van mijn ploeg.’’ Christian Guijt en Sam Lemmers scoorden allebei twee keer, Rik Grondel zorgde voor drie assists. Man of the match vond IJzendoorn echter Roy Dickhoff. ,,Een stofzuiger op het middenveld.’’

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.