Quick Boys opnieuw thuis onderuit

Nick Verwoerd
Katwijk

Quick Boys is dit seizoen geen baas in eigen huis. Dat bleek ook weer in het duel met Scheveningen. De bezoekers, die eerder slechts eenmaal op vreemde bodem zegevierden, trokken op Nieuw Zuid met 2-4 aan het langste eind.

Het was al de vijfde thuisnederlaag van de blauwwitten. Tegen het bij vlagen goed combinerend Scheveningen kwam het ditmaal vanaf het begin opportunistisch spelend Quick Boys na een kwartier op achterstand. Barry Rog scoorde namens de gasten.

Een rake pegel van Tim Bloemendaal zorgde voor de ruststand, ook al omdat Yordi Teijsse tweemaal slechts het aluminium trof. Na de pauze sorteerde een Katwijks offensief geen effect, al was Teijsse met een kopbal op de lat dichtbij 2-1.

Vlak erna viel de goal aan de andere zijde. Tim Peters kopte ongehinderd raak. Mehmet Erdogan en Mitchell de Vlugt vergrootten daarna de Scheveningse voorsprong, alvorens Teijsse vanaf de stip de eindstand op 2-4 bepaalde. Katwijker Joey Ravensbergen en Scheveningen-keeper Jesper Leerdam kregen een rode kaart voorgehouden.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.