Spakenburg vergroot Lissese zorgen

lisse

Een nederlaag met perspectief, zo typeerde FC Lisse-trainer Misha Salden de verliesbeurt tegen titelkandidaat Spakenburg (2-3), alweer de vierde op rij. De Noord-Hollander weigerde dan ook van een crisis te spreken. ,,Druk? Daar maak ik me niet druk om.’’

Niettemin kent FC Lisse een ronduit teleurstellende seizoensstart. Met één schamel puntje uit vijf wedstrijden is de club uit het Bollendorp hekkensluiter. Bovendien moeten de eerste 45 minuten tegen de grootmacht uit het amateurvoetbal ook Salden zorgen hebben gebaard. Zonder enige vorm van overleg dwaalden zijn spelers voor rust over het veld, daarbij elkaar soms letterlijk in de weg lopend. Spakenburg profiteerde weliswaar van de Lissese wanorde, maar zeker niet optimaal. Alleen Harry Zwarthoed en Ricky van den Berg wisten het net te vinden.

De thuisploeg kwam als herboren uit de kleedkamer en poetste de 2-0 achterstand via Roel de Goede en Mo Messaoud in no-time weg. FC Lisse probeerde door te drukken en even leek een stunt in de maak, maar de goal viel aan de andere kant. Met een prachtige geplaatste kopbal bracht Salem Amerzgiou Spakenburg niet alleen de overwinning, maar ook de koppositie. ,,Toch biedt de tweede helft me voldoende aanknopingspunten’’, zo bleef Salden niet helemaal met lege handen achter.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.