Quick Boys in gedachten al bij ’toetje’

Hielke Biemond
Bennekom

Quick Boys, dat zaterdag met een danig gewijzigd elftal vanwege blessures en schorsingen aantrad, kon het niet bolwerken in en tegen Bennekom (3-0). Het contrast met de heen wedstrijd was groot. Eerder in het seizoen was het nog 4-0 voor de Katwijkers geworden.

Door de afwezigen had Quick Boys dit keer wel een Katwijk gezicht gekregen. De ploeg van Ted Verdonkschot miste venijn en heeft de focus ondertussen duidelijk al gericht op de nacompetitie met als inzet om zich de topklasse in te spelen.

De gasten konden in de eerste helft nog wel gevaar stichten. Zo was Jaap van der Plas, die na dit seizoen zijn geluk elders gaat beproeven, na tien minuten dicht bij de openingstreffer. Hij trof de paal. Later zag Jaco van der Bent een inzet gekeerd worden door de goalie van de thuisploeg. De doelman stond eveneens succes van Derek van der Plas in de weg.

Voor de rust bleven doelpunten uit, maar na de doelwisseling trok Bennekom het duel geleidelijk aan naar zich toe. Ruben van der Does was een kwartier lang nog een sta-in-de-weg, maar na ruim een uur brak Kevin Sissing de ban namens de thuisploeg. Kort daarop moest Van der Does opnieuw de gang naar het net maken en kon Marco van Rooijen zich laten feliciteren. Quick Boys wierp de handdoek en kreeg in de slotfase ook nog een derde treffer om de oren. Dit keer was Mo Bendadi de gevierde man.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.