Ter Leede helpt opponent in het zadel

Nick Verwoerd
Sassenheim

Het naar een overwinning snakkende Ter Leede leek halverwege het duel met Haaglandia  weer eens op weg naar een zege. De Sassenheimers – al zes duels zonder winst - sloten de eerste helft verdiend met een 1-0 voorsprong af. Na de thee raakten de geelroden het spoor echter bijster en stonden zij uiteindelijk met lege handen: 2-3.

De door de afwezigheid van Ronnie Verplancke, Tony Schreurs, Youssef Ait El Houssi (allen geblesseerd) en Mike Boelee (geschorst) geplaagde thuisclub was voor rust de bovenliggende partij.

Een rake kopbal van Vincent Ammerlaan, na een voorzet van Selmo Kurbegovic, vormde de beloning. In de tweede helft gaf Ter Leede de wedstrijd uit handen.

Eerst belandde een terugspeelbal van Raydell Kewal in het eigen doel en even later stonden de Sassenheimers te slapen toen Ricardo de Vlugt zo maar de 1-2 kon intikken.

Kurbegovic tekende erna nog wel voor de gelijkmaker, maar een minuut later verraste een verre vrije trap van Nick Brouwer de volledige Ter Leede-defensie, inclusief de net ingevallen reservegoalie Davey Braggaar: 2-3.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.