FC Lisse houdt Katwijk in bedwang

Redactie Leidsch Dagblad
Katwijk

Katwijk heeft voor de tweede week op rij puntverlies geleden. De ploeg die ongenaakbaar aan het seizoen begon, werd door het sterke collectief van FC Lisse in bedwang gehouden (1-1).

Tactisch had FC Lisse de zaken goed voor elkaar. Dat gecombineerd met een uitstekende teamgeest en een uitblinkende doelman, Mark de Vries, maakte dat de ploeg een punt pakte in de zware uitwedstrijd. De bezoekers kwamen op voorsprong nadat Koen Fokkema werd gevloerd door Katwijk-verdediger Dwight Krolis. De strafschop werd feilloos benut door Mo Messaoud. Katwijk oogde vervolgens aangeslagen en kwam niet in het spel. Tot vlak voor rust, toen middenvelder Ivo Rottiné de bal bekeken in de verre hoek schoot (1-1).

In de tweede helft ontstond een boeiend gevecht, waarin Katwijk sterke fases had, maar FC Lisse ook voor gevaarlijke momenten zorgde. In de slotfase drong Katwijk nadrukkelijk aan, maar was het doelman De Vries die een punt pakte voor zijn ploeg. In blessuretijd was Lisse zelfs nog dicht bij de overwinning. De fraaie inzet van invaller Mark van Marrewijk werd ternauwernood over het doel getikt door Atam Koroglu.

Lees een uitgebreid verslag in het Leidsch Dagblad van maandag 24 september.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.