Werknemer pakt fietssleutel van winkeldief in Leiden

Leiden

Een werknemer van een winkel in winkelcentrum Stevensbloem in Leiden betrapte maandagochtend twee winkeldieven op heterdaad. Uiteindelijk kon hij niet voorkomen dat de twee er vandoor gingen. Wel zette hij van een van de verdachten zijn fiets op slot en nam de sleutelbos mee.

Een van de verdachten ging er gelijk vandoor toen hij werd aangesproken op de diefstal. De tweede bleef staan met zijn fiets, meldt de politie.

De winkelmedewerker zette snel de fiets van de verdachte op slot en vroeg hem mee de winkel in te komen. Hierna ging de verdachte er toch ook maar vandoor. Het is niet bekend wat de twee verdachten wilde stelen.

De politie heeft duidelijke camerabeelden en is op zoek naar de twee verdachten. ’Herken jij je eigen sleutelbos of misschien zijn dit de sleutels van uw zoon, breng hem langs het bureau. Wij zullen de sleutels aan jou pas overhandigen na een verklaring’, schrijft de politie op Facebook.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Leiden

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.