Hillegom maakt indruk, eerste driepunter FC Lisse

Hielke Biemond
Hillegom

Tegen het ervaren Delft bewees nieuwkomer Hillegom goed mee te kunnen in de tweede klasse (3-2). De ploeg van Bas Naber kwam dankzij treffers van Nick van Staveren en Jeroen Dedel (2) een 0-1 achterstand overtuigend te boven.

FC Lisse boekte op bezoek bij hekkensluiter GSC/Esdo de eerste zege van het seizoen (1-3). Door een gebrek aan inzet kwam de ploeg van Stephan Spruijt voor rust nog wel in de problemen. Joey van Beelen stelde met twee doelpunten orde op zaken. Vlak voor tijd bracht Jelle Boot de beslissing.

Voorschoten ’97 pakte tegen RKDEO het eerste punt van het seizoen (3-3). Hoewel de gelijkmaker van de opponent vlak voor tijd viel, sprak trainer Laurens van der Voort van ’een meevaller’. Hij zag in tegenstelling tot in de eerste duels nu wel inzet bij zijn team. Mike Nikic, Vincent van Veen en Michael Kers scoorden.

ROAC gooide volgens trainer Erwin van der Lugt op bezoek bij HVV twee punten weg (1-1). Na een slechte eerste helft kwamen de Rijpweteringers los. Op de openingstreffer van Dick Heemskerk volgde een flinke reeks gemiste kansen. Een verdedigende onoplettendheid kostte ROAC de zege.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.