VVSB wint eindelijk weer eens, en hoe

Hielke Biemond
Noordwijkerhout

Na zes wedstrijden zonder overwinning heeft topklasser VVSB eindelijk weer eens drie punten overgehouden aan een wedstrijd. Dat gebeurde zaterdag in stijl tegen degradatiekandidaat ADO '20 (5-0).

De Noordwijkerhouters, tot die dramatische reeks een titelkandidaat, voetbalden in de voorbije weken veelal alleraardigst, maar kwamen steeds moeilijk tot scoren en oogden verdedigend bepaald niet solide. Op eigen veld was zaterdag het tegenovergestelde het geval.

Giovialli Serbony opende al na zeven minuten spelen de score. Die voorsprong gaf de ploeg van Wilfred van Leeuwen vertrouwen. Het duurde tot in de tweede helft voordat de volgende VVSB-treffer viel te noteren. Frans van Niel schoot raak op aangeven van spits Serbony.

Daarna was er geen houden meer aan voor de bezoekers uit Heemskerk. In een tijdsbestek van tien minuten sloeg VVSB nog drie keer toe. Maikey Parami, Tomas Tavilla en Serbony maakten de doelpunten.

VVSB staat derde op de ranglijst. De achterstand op koploper FC Lienden, dat wederom punten liet liggen, bedraagt acht punten.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.