Quick Boys ligt op schema

Gertjan van Geen
Oefenvoetbal

Volgens Jan Zoutman is Quick Boys een stuk verder dan vorig jaar rond deze periode in de voorbereiding. Zaterdag waren de Katwijkers met 5-1 te sterk voor Westlandia, hoewel de trainer daar ook weer niet te veel belang aan hechtte.

Bij aanvang van de voorbereiding had Zoutman gemerkt dat zijn spelers nog enigszins met het kampioenschap van vorig seizoen bezig waren. ,,Ze liepen nog een beetje met hun hoofd in de wolken. Aan ons de taak om ze weer met beide benen op aarde te laten landen.’’

Inmiddels heeft Zoutman de puzzel naar eigen zeggen voor tachtig procent gelegd.

De nieuwe spits Jason Oost zag een doelpunt afgekeurd worden vanwege buitenspel. Mohamed El Osrouti, Jerghinio Sahadewsing, Kenneth Misa Danso, Robert Steemers en Milan Hoek scoorden wel rechtmatig.

Katwijk was met 3-0 te sterk voor Huizen. Voor de tweededivisionist verzorgden Anthony Biekman, vorig seizoen nog FC Dordrecht, en Marciano Mengerink (2) de productie.

Rijnsburgse Boys zocht in Jong Utrecht, dat in de Jupiler League gaat spelen, een sterke tegenstander op. Op Middelmors vielen geen doelpunten.

FC Lisse - Jodan Boys leek lang op een gelijkspel uit te gaan draaien, maar Thierry Monteney schoot de derdedivisionist alsnog naar winst.

Hoofdklasser Ter Leede won van Zeeburgia (5-1), via goals van Ronnie Verplancke (2), Oussama Siali, Tony Schreurs en Thierry van der Kooye.

Meer nieuws uit Sport

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.