Oproep: herinneringen ophalen aan het LVC

Medewerker Internet

Nog even en dan is het echt voorbij. Het is al een hele tijd bekend dat het LVC weg moet van de Breestraat, om zo ruimte te maken voor het verwezenlijken van de Aalmarktplannen, die voorzien in het opkalefateren van de Aalmarkt en directe omgeving.

Volgende week zaterdag sluit het centrum definitief de deuren van het zo vertrouwde pand aan de Breestraat. Nog één keer klinkt er dan muziek, nog één keer wordt er gedanst. Daarna is het afgelopen en begint de Leidse poptempel een nieuw avontuur in het muziekcentrum De Nobel, dat als het goed is in het najaar van 2014 wordt opgeleverd.

Het Leidsch Dagblad wil graag aandacht besteden aan het afscheid van het pand aan de Breestraat. En wat is daarvoor een betere manier dan het ophalen van herinneringen? Wij willen je daarom vragen je mooiste, fijnste, prettigste herinnering aan het papier toe te vertrouwen, kort en bondig, in maximaal 250 woorden.

Graaf eens in je geheugen en zoek daar naar memorabele momenten in het LVC, het Leids Vrijetijds Centrum. Of het nu een herinnering aan een concert is, aan een romantisch avondje op de theezolder, aan een pittige politieke discussie, aan een grappige gebeurtenis, aan je werk daar als vrijwilliger of aan iets anders, alle verhalen en anekdotes zijn welkom.

Wij willen je ook vragen dezelfde vraag voor te leggen aan jullie vrienden en kennissen en aan de muzikanten van wie jullie weten dat ze er ooit hebben opgetreden.

Jullie mooiste herinneringen kunnen jullie per mail sturen aan h.joustra@hdcmedia.nl.

Gaarne reageren vóór woensdag 28 augustus. Uit de leukste verhalen stelt het Leidsch Dagblad een pagina samen.

Meer nieuws uit Leiden

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.