Noordwijkerhout bestolen van telefoon bij verkoopafspraak

NOORDWIJKERHOUT Een inwoner van Noordwijkerhout is donderdagavond rond kwart voor tien ’s avonds bestolen van zijn mobiele telefoon op het Ridderspoor. Dit gebeurde nadat er via Marktplaats een afspraak was gemaakt voor de verkoop van de telefoon.

Nadat de inwoner van Noordwijkerhout telefonisch een afspraak had gemaakt met de koper, kwam hij op het afgesproken tijdstip bij de woning van de verkoper. Direct greep de dader de nog in doos zittende Iphone 7 plus uit de handen van de verkoper en rende weg naar een klaar staande auto op het Schippersvaartweg.

Het voertuig reed weg in de richting van de Maandagse Wetering. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gehoord of gezien. Getuigen kunnen bellen met de politie via 0900-8844 en vragen naar Team Bollenstreek Noord.

Signalement

De verdachte is een lichtgetinte man van ongeveer 20 jaar oud. Had een normaal postuur en sprak met een Noord-Afrikaans accent. De verdachte droeg donkere kleding en had een jas aan met capuchon. Nadat de verdachte was ingestapt in een kleine, grijze auto is deze weggereden in de richting van de Maandagse Wetering. Vermoedelijk stond hier een mededader op de verdachte te wachten.

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek

Net Binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.