Alle cultuur in Voorschoten op één kaart

Van links naar rechts: Liesbeth Mulder, vormgever Frans Beumer, wethouder Inge Nieuwenhuizen, Mieke van der Maaten en Femke Hameetman.

Marieta Kroft
Voorschoten

Wil je weten waar in Voorschoten je aan keramiek kunt doen of saxofoonles kunt nemen? Het staat allemaal op de nieuwe Cultuurkaart Voorschoten.

Op deze uitvouwbare plattegrond staat ook waar je kunt luisteren en genieten van kunst bijvoorbeeld van een expositie in het museum of van een rondleiding van de Kunstkring Duivenvoorde.

Femke Hameetman, voorzitter van de Cultuurraad, overhandigde de eerste papieren versie van de Cultuurkaart Voorschoten woensdag aan wethouder Inge Nieuwenhuizen.

De Cultuurkaart, die zowel in papieren versie als digitaal verkrijgbaar is, biedt in één oogopslag een overzicht van het rijke culturele leven in Voorschoten. Muziek, zang, dans, beeldende kunst, theater, het staat allemaal overzichtelijk op de Cultuurkaart, voorzien van relevante contactgegevens.

De Cultuurkaart is ontwikkeld en wordt uitgegeven door de Voorschotense Cultuurraad. De gemeente heeft bijgedragen bij de totstandkoming ervan. De Cultuurkaart is, zolang de voorraad strekt, in papieren versie af te halen bij het gemeentelijk klantencontactcentrum (KCC), openbare bibliotheek, Museum Voorschoten, het Cultureel Centrum, boekhandel De Kler en de Daily Shop.

Ook is de kaart te downloaden via www.voorschoten.nl/cultuurkaart

Meer nieuws uit Leiden

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.