vv Oegstgeest na rust ruim langs Woubrugge

Hennie Kanbier
Zaterdag vierde klasse

Oegstgeest pakte de draad weer soepel op en blijft de lijstaanvoerder voor het eveneens winnende Blauw Zwart.

De ploeg van Huig Jan Heeringa was op De Voscuyl een maatje te groot voor Woubrugge (5-1), hoewel er halverwege nog balans was door doelpunten van Steven Apcar en Shijie Hu.

Na de pauze was er geen houden meer aan voor de ploeg van Koos Disseldorp. Danny Weenink scoorde een hattrick en Rens van Klaveren zorgde voor de kers op de taart. De koploper staat vooralsnog bijna op een gemiddelde van vijf doelpunten per wedstrijd. Heeringa: ,,Vanaf het begin hebben we gezegd dat we voor de hoofdprijs gaan en die wil is er nog steeds. Deze groep moet als beste kunnen boven drijven. We moeten het verloren terrein in een seizoen goed kunnen maken.”

Blauw Zwart was met 4-1 te sterk voor Oosterheem. Kim Theil opende de score, maar de Zoetermeerders kwamen uit een strafschop op gelijke hoogte.

Halverwege was het echter al 3-1. Theil scoorde nog eens en de andere doelpunten kwamen uiteindelijk op naam van Iliass Assabbam en Adrian Koziel. De ploeg van Jos van der Helm heeft twee punten minder dan de koploper.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.