Zwangere fietsster geschept door auto in bustunnel Sassenheim

1/5
SASSENHEIM

Een zwangere vrouw op een fiets is woensdagochtend geschept door een auto in Sassenheim. Dit gebeurde in de bustunnel onder de A44 door op de Wasbeekerlaan, waar de auto eigenlijk niet had mogen rijden. De vrouw raakte gewond bij het ongeval.

De fietsster kwam tien meter verder van de plek waar de aanrijding plaatsvond op op het asfalt terecht nadat ze eerst op de voorruit van de auto was beland, haar fiets vloog tientallen meters door de lucht.

De politie heeft de automobilist getest op gebruik van verdovende middelen, de uitkomst hiervan is niet bekend. Wel is de automobilist aangehouden voor verhoor.

De vrouw is met spoed naar een ziekenhuis overgebracht. De politie heeft de weg deels afgesloten en heeft onderzoek gedaan naar de toedracht.

De ouders van de aangereden vrouw zijn na het ongeval naar de plek waar het gebeurde gekomen, de moeder is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis.

Op het moment dat de automobilist werd aangehouden, vond er weer een ongeval plaats iets verder op in de straat. Een scooterrijder en bedrijfsbusje kwamen in botsing, de scooterrijder raakte gewond aan zijn been.

Foto’s: Leon Gielen

Meer nieuws uit Duin- en Bollenstreek